Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské roboty
máme krátko,rel.tichý,
Dobrý pomer ceny a kvality, som spokojná.
Som veľmi spokojná,je tam veľa funkcii a hlavne sa dá použiť na výrobu cestovín,mletie mäsa a aj pečenie .
Škoda, že sa nedajú dokúpiť náhradne diely.Mám prasknutý hnetací hák a používam ho s obavou.Pri iných typov robotov a dajú dokúpiť, alebo označený iný náhradny typ.
Splnil moje očakávania ďakujem
Kovová konštrukcia zvnútra
Kvalitný výrobok
- Veľa komponentov, trošku hlučnejší, no zatiaľ som spokojná
Zatiaľ pracuje ako má super!Odporučam!
menší, skladný
Mám ho iba krtátko. Zatiaľ ide super. Je mohutný, pevný, vyzerá veľmi kvalitne - metličky a príslušenstvo je pevné. Krásne vyšľahal piškótové cesto. Viac som zatiaľ nerobila
- Veľmi tichý,stabilný,všetko kovové,najlepší aký som zatial mal.
- Malý otvor na doplnanie prísad.
DMS Germany KMFBP-2510
Pridané: 18. februára 2024
(naposledy upravené 18. februára 2024)
Zakúpený v Emahome.sk
- silný ale tichý stroj
- Super dizajn ,veľa funkciu ma.
Som sklamaná, ze pri výrobku nie je návod na obsluhu po slovenský alebo český.
Výborný
- Túto značku a typ robota používam už 10 rokov a nemenila by som za žiaden iný
- Kvalita a prevedenie
- dobrá cena
- silný motor na husté cesto
- tichý
- masívny
- manželovi už ide na nervy,ako ho (robot) stále vychvaľujem :))))
som veeeeeeeľmi spokojná!!!! používam robot už vyše mesiaca, vybrala som si ho hlavne kvôli príprave kváskového chleba, bez problémov vymiesi husté, ťažké cesto..aj na spodku nádoby, cesto je pekne, rovnomerne vymiesené..robím cesto z 1 kg múky - žiadny problém - nádoba je dosť veľká a stroj je na to dosť silný..s predchádzajúcim robotom som mohla robiť max. zo 600 g múky..za tú cenu je to top výrobok, najskôr som uvažovala o kúpe robota za 400-500 €, ale vôbec neľutujem, že som si vybrala práve tento
super silní robot !spokojnosť100%
Spokojnosť
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »