Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské roboty
- Veľa príslušenstva
- Robot pekne pracuje, aj mäso pomlel na jemno, krém vyšľaháme veľmi pekne, skúšala som aj kebbe, výborne
- Skúšala som aj zmrzlinovač, ale zatiaľ iba raz - banánovo čučoriedkovú len ostali veľké šupky z čučoriedok v zmrzline, ale chuťovo to nevadilo a hlavne to bola domáca zdravá ovocná zmrzlina
- Zatiaľ ho mám krátko
- Trochu vyššia cena, ale je tam aspoň veľa príslušenstva
- Nefunguje mi sekačik, idem reklamovať
S robotom som spokojná, mala som predtým Gratusinno, ktoré mi bez problémov vydržalo 10 rokov, tak dúfam, že aj tento veľký brat vydrží minimálne toľko
Spĺňa čo sa od neho očakávalo. Som spokojná.
- Ide dobre, manželka je veľmi spokojná
- silný
- spratný
- 3 rôzne násady
Tento kuchynský robot mi vydržal 13rokov. Nemala som problém objednať si náhradný diel ak sa niečo zlomilo alebo prasklo.
- tichý chod
- masívne telo
- pracuje bezproblémovo
- krásny dizajn
Stroj robí presne to čo má, krásne vyšľahá sneh z bielkov, vymieša trené cesto, vymiesi cesto na chlieb z 1kg múky. Chod je tichý, dobre sa ovláda, robot je stabilný, z linky sa ani nepohne. Som s ním veľmi spokojná.
Pre všetkých, ktorí radi pečú je to výborný pomocník.
Pekný, kvalitný , odporúčam každým,
Velka pomoc v kuchyni
- kvalita
Sencor STM 7900 Paul
Pridané: 25. marca 2024
(naposledy upravené 28. marca 2024)
Zakúpený v Skyelektro Prievidza
- Výborné miesi, šľahá. A kvôli tomu som si ho kúpila
- Nie som spokojná s funkciou strúhadiel.
- Spoľahlivé
- Rovnaké ako na obrázku
- Užitočné
- Kvalita vonkajšej časti prístroja je plast takze sa veľmi trase ked sa používa
Produkt som si vybral len pre to ze vyzeral kvalitné a nebol az taky dráhy, bola to dobra kúpa za to kolko stal je dosť kvalitný. Hodí sa na slahanie a ostatné nie az tak husté veci ktoré treba dlho mixovať
Výborný pomer cena - kvalita
- Vyhotovenie
- Príslušenstvo
- Dizajn
- Zatial nic
Zatiaľ som použil iba 3x, ale veľmi jednoduchá a intuitívna obsluha, cesto vymiesilo pekne. Samotné telo robota je robustné a dobre vyzerá. Tak snáď bude slúžiť pár rokov :)
Výkonný stabilný a hlavne kovovy
Robot Klarstein Bella Mini...
Super produkt ,ušetrí čas a hlavne ručne miesenie alebo miešanie cesta,šľahanie.
Jediná nevýhoda je,ze je hlučný...aké dá sa na to zvyknúť.
Napriek hlučnosti plne odporúčam.
- Dobrá cena
- Pomer kvalita a cena
- Trochu hlučný
Klarstein Bella Pico 2G
Pridané: 13. marca 2024
(naposledy upravené 13. marca 2024)
Zakúpený v Electronic Star
- Výborný produkt
Nemieša to celé
- jednoduchá obsluha, splnil očakávania
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »