Recenzie BOSCH MUM 54240
0% | (0) | |
0% | (0) |
Odporúčania od zákazníkov
Všetky recenzie BOSCH MUM 54240
- tichy, silnejsi (900W motor) velmi pekny, takze sa aj na kuchynskej linke celkom pekne ukaze a netreba ho zakazdym spratavat. Moznost dokupit dalsie prislusenstvo, aj ked toto moze byt aj ako minus ze to treba dokupovat. po asi 2 hodinovom vyklade a ukazke ho dokaze obsluhovat aj moja 50rocna mama, takze ten navod a skladanie a vymena prislusenstva nie je najhorsia. bez kritiek ktore chrania krutiace casti motora sa robot nespusti, to hodnotim pozitivne ze vsetko musi byt najskor spravne zapojene. vsetky struhace a ostre casti su naozaj ostre. celkom lahko sa cisti.ta latkova kapsicka do ktorej sa daju struhace a metly je velmi prakticka, to cele sa zas zmesti do misy takze usetri trochu priestoru.
- skusal som spravit sneh z 1 bielka a bez problemov. tym som celkom zaposobil na mamu pri predstavovani tohto vianocneho darceka :) jablko,mrkvu, postruhalo vyborne, aj paradajku a papriku na leco. syr na platky nastruhalo, ale narobilo aj par takych guliciek co je odpad ked chcem platky. premiesat cesto verim ze premiesa dobre, ja som miesal len salamovy salat na skusku a trocha sa nalepil na misu takze som musel zo stien zoskrabat. ale premiesil to dobre. v mixeri som spravil len taku kasu - jablko+voda, ale funguje dobre. len bacha na mrazene veci, to by som neriskoval tam rozsekat.
- Dost vela prislusenstva a s tym suvisiaca potreba vacsieho ulozneho priestoru. Ten odstavovac je len na take to domace odstavovanie citrusov, takze skor na paradu.
- To rameno ktore sa vyklapa vypada dost nachylne na vylomenie. Mama je kapanek silnejsia, dufam ze to neurve ked bude tlacit napriklad mrkvu cez tie struhadla. Zacvakavanie krytu na struhac je totalne neprakticke, spajaju sa tam 4 diely (biely spodok,tycka,struhac a vrchy priesvitny kryt) takze je to celkom nemotorne. ten extra struhac na zemiaky muz45rs1 je taky zvlastny, robi rezanceky, ja som zvyknuty skor na taku kasu pri vyrobe placiek takze budem pouzivat ten original struhac. Dokupil som mame rovno aj tie 2 nastavce s 3 a 6 mm dierkami na mlyncek na maso. ale ten mlyncek je tiez na take to domace mletie. zabijacku by asi nerozchodil :-)
- nechava na moje pocudovanie dost vela odpadu v struhaci ale vraj to robia aj ostatne roboty.
robot by som odporucal, ale k pre mna dokonalemu robotu (postruhat vsetko bezozbytku na tvar ktory by mal, zaberat aj s prislusenstvom menej miesta,nebat sa tam hodit aj mrazene veci, pomliet aj slachate maso) ma este dost daleko. asi som az prisil prespekulovany. ale odporucam ho urcite. Takze mozno aj ten lacnejsi model bez odstavovaca by stacil. Odporucam ho hlavne viacclenym rodinam alebo ludom ktory ozaj v kuchyni travia viac casu a netrapi ich umyvat riad. za 200E s dopravou som kupoval robot tesne pred Vianocami. za 23E som dokupil tie dve dierky do masomlynceka a za nejakych 11E ten struhac na surove zemiaky.
- Výkon,
- technické prevedenie,
- kvalita,
- výbava,
- obsluha,
- detaily
- Plast - pri hneteni tuhšieho cesta sa mierne ohýba very kĺboch
Má dostatočné príslušenstvo, napriek tomu strúhadlo na zemiaky, pasírovací lis, strúhadlo na orechy, či strúhanku treba dokúpiť. Dokúpiť sa dajú aj náhradné časti aj ďalšie doplnky, tak neviem či je to nevýhoda.
Zobrazujem 1 - 5 zo 5 recenzií