Bosch MUM 58250

83 %

Popis produktu

Parametre produktu

Príkon
1000 W

Recenzie

  • , zakúpené v OKAY.sk

    50 %
    • Zatiaľ som nezistil
    • Prístroj pri miesení doporučeného množstva cesta (1kg múky) pracuje na hranici výkonu a celý sa skrúca a trasie. Nie som si istý či sa nezlomia značne namáhané prevody po niekoľkých použitiach.
    • Niektoré istiace istiace prvky na sekáči a na mlynčeku na mäso pripomínajú veľmi amatérske, zrejme dodatočné prevedenie.
    • Nie všetky dokumenty k zariadeniu sú v slovenčine, čo považujem za ľahostajnosť a ignoráciu výrobcu a aj predajcu k zákazníkovi na Slovensku.
    • Značky pre vzájomnú montáž sú na niektorých čiernych dieloch takmer neviditeľné.

Parametre produktu

Príkon
1000 W

Popis produktu

KUCHYNSKÝ ROBOT

Výkonný kuchynský robot v širokej škále farieb, všestranný pomocník v kuchyni pri varení a pečení

Výkonný kuchynský robot pre časté varenie a pečenie. Motor s výkonom 1000 W umožní jednoduché spracovanie veľkého množstva surovín, až 1 kg múky plus prísady.

Veľká misa z nehrdzavejúcej ocele (objem 3,9 l) a 3D planetárny pohon umožní perfektné premiešanie až 2,7 kg piškótového cesta alebo 1,9 kg kysnutého cesta.

Rýchle a jednoduché riešenie pre uloženie príslušenstva v miešacej mise vďaka praktickej taštičke.

Jednoduchá obsluha a plnenie misy vďaka EasyArmLift a automatickej parkovacej polohe.

Veľká multifunkčnosť vďaka kvalitnej cukrárenskej sade (miešacia metla, šľahacia metlička, hnetací hák) a naviac priebehový krájač s tromi kotúčmi na krájanie, strúhanie a rezanie, mlynček na mäso, univerzálny sekáčik, mixovacia nádoba s praktickým vrchnákom na prepravu a prídavná plastová nádoba.

TECHNICKÉ PARAMETRE:

Skvelé výsledky 1000 W motor 3D planetárne miešanie: rýchle a veľmi dôkladné miešanie všetkých prísad vďaka ešte viac zdokonalenému planetárnemu pohonu s jedinečným pohybom pri miešaní v troch smeroch zároveň 7 nastaviteľných stupňov + momentový stupeň elektronické riadenie počtu otáčok

Univerzálnosť možnosť dovybavenia individuálnym zvláštnym príslušenstvom

Komfort

  • jednoduché skladovanie: priehradka na kábel pre jednoduché a rýchle uloženie kábla
  • EasyArmLift: jednoduchá a ľahká manipulácia s 3-zónovým multifunkčným ramenom stlačením tlačidla

jednoduché čistenie vďaka hladkému povrchu a príslušenstvu vhodnému do umývačky riadu rovnomerný nábeh motora - prevencia proti vyšplechnutiu a prachu z múky automatické nastavenie nástroja do parkovacej polohy pre jednoduché plnenie misy

Material / Design veľká miešacia misa (objem 3,9 l) z brúsenej a leštenej nehrdzavejúcej ocele na 2,7 kg piškótového alebo 1,9 kg kysnutého cesta

Príslušenstvo hnetací hák, šľahacie a miešacie metly priebehový krájač s krájacím, strúhacím a jemným strúhacím kotúčom

Mlynček na mäso mixér a sekáčik (objem 0,5 l) pre mixovanie a prenášanie koktailov a smoothies univerzálny sekáčik

Miešacia misa plastová užitočná tmavosivá taštička na príslušenstvo môže byť uložená do miešacej misy transparentné veko s plniacim otvorom interaktívne DVD s receptami

Bezpečnosť

Všetky plasty, ktoré sa dostanú do kontaktu s jedlom, sú bez obsahu BPA prísavné gumové nožičky pre väščiu stabilitu vysoká bezpečnosť vďaka ochrane proti preťaženiu poistka opätovného zapnutia zabraňuje nečakanému spusteniu motora

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Hodnotenia produktu

1zákazník odporúča produkt
0zákazníkov neodporúča produkt
83 %
priemer z 3 hodnotení
5
2 ×
4
0 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakúpené v OKAY.sk

    50 %
    • Zatiaľ som nezistil
    • Prístroj pri miesení doporučeného množstva cesta (1kg múky) pracuje na hranici výkonu a celý sa skrúca a trasie. Nie som si istý či sa nezlomia značne namáhané prevody po niekoľkých použitiach.
    • Niektoré istiace istiace prvky na sekáči a na mlynčeku na mäso pripomínajú veľmi amatérske, zrejme dodatočné prevedenie.
    • Nie všetky dokumenty k zariadeniu sú v slovenčine, čo považujem za ľahostajnosť a ignoráciu výrobcu a aj predajcu k zákazníkovi na Slovensku.
    • Značky pre vzájomnú montáž sú na niektorých čiernych dieloch takmer neviditeľné.
{"Obľúbené kategórie":[["Pamäte","https://pamate.heureka.sk/"],["Pneumatické píly","https://pneumaticke-pily.heureka.sk/"],["Subwoofery do auta","https://subwoofery-do-auta.heureka.sk/"],["Pracovná obuv","https://pracovna-obuv.heureka.sk/"],["Školské vreckáre","https://detske-vreckare.heureka.sk/f:19632:572637/"],["Kolískové okružné píly","https://okruzne-pily.heureka.sk/f:28602:29710910/"],["Lyžiarske okuliare Hatchey","https://lyziarske-okuliare.heureka.sk/f:8647:115603/"],["Skladacie karimatky","https://karimatky.heureka.sk/f:26290:1/"],["Skleníky zo skla","https://zahradne-skleniky.heureka.sk/f:39290:39399728/"],["Sady akrylových farieb","https://akrylove-a-olejove-farby.heureka.sk/f:30156:1/"]],"Vybrané značky":[["Kuchynské roboty Teesa","https://kuchynske-roboty.heureka.sk/f:4964:9482001/"],["Kuchynské roboty Tiross","https://kuchynske-roboty.heureka.sk/f:4964:30989014/"],["Kuchynské roboty Bomann","https://kuchynske-roboty.heureka.sk/f:4964:136125/"],["Kuchynské roboty Orava","https://kuchynske-roboty.heureka.sk/f:4964:30795/"],["Kuchynské roboty RM Gastro","https://kuchynske-roboty.heureka.sk/f:4964:40674642/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať záznamové médium?","https://zaznamove-media.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-zaznamove-medium/"],["Ako vybrať menštruačný kalíšok?","https://hygienicke-kalisky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-menstruacny-kalisek/"],["Ako vybrať pekáč?","https://pekace.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-pekac/"]],"Vybrané produkty":[["Ardon ponožky SPORT","https://panske-ponozky.heureka.sk/ardon-ponozky-sport/"],["3M Speedglas 100B","https://zvaracske-kukly.heureka.sk/3m-speedglas-100b/"],["Leatherman 931014","https://bity.heureka.sk/leatherman-931014/"],["EQUITHÈME plstenka BRIGHT Čierna","https://podsedlove-decky.heureka.sk/equith-me-plstenka-bright-cierna/"],["Rowenta CF9540F0","https://teplovzdusne-kefy.heureka.sk/rowenta-cf9540f0/"],["Pronett XJ4593","https://sprchove-hlavice.heureka.sk/pronett-xj4593/"],["Scar Esthetique krém na jazvy 10 ml","https://specialna-starostlivost-o-pokozku.heureka.sk/scar-esthetique-krem-na-jazvy-10-ml/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}